Hyötykasvien kuivaaminen kuivurilla on helppoa

Orakas-hyötykasvikuivurilla hyötykasvien kuivaaminen on helppoa. Kuivureita löytyy niin kotien kuin esimerkiksi ravintoloidenkin tarpeisiin. Kuivaamisella on huikeita etuja, joita et halua jättää käyttämättä!

Ota yhteyttä

Hyötykasvikuivurilla säilytät luonnonantimien vitamiinit ja maut

Hyötykasvikuivuri Orakas on luotu säilyttämään luonnonantimien vitamiinit ja maut tallessa tilanteessa, jossa haluat käyttää sesongin tuotteita ajasta ja paikasta riippumatta. Hyötykasvikuivurin avulla kuivaat sienet, marjat, hedelmät, kasvikset, juurekset, teeainekset ja yrtit. Voit kuivata kuivurilla myös esimerkiksi kalaa, lihaa tai kukkia.

Pyydä lisätietoja

Tutustu kuivuriin myös sosiaalisessa mediassa

Orakas-hyötykasvikuivurista löydät tietoa myös sosiaalisen median kanavistamme. Olemme sekä Facebookissa että Instagramissa.

Kuivaaminen on ekologista

Sen lisäksi, että saat kuivurilla kauden tuotteet hyötykäyttöön missä ja milloin tahansa, on laitteella ja tarjoamallamme menetelmä muitakin hyötyjä: Orakas-hyötykasvikuivurimme käyttää vain vähän energiaa ja on erittäin kestävä, joten raaka-aineiden käsittely on sillä erittäin ekologista. Kuivuristamme on myös apua hävikin pienentämisessä. Jos sinulla on tuotteita, jotka eivät säily pitkään, voit saada ne kestämään aivan uudella tavalla kuivaamisen avulla. Kuivatut raaka-aineet kestävät usein hyvin pitkiä aikoja.

Lisäksi kuivaaminen voi avata sinulle aivan uusia toimintatapoja ja liiketoimintamahdollisuuksia. Kuluttajat arvostavat nykyaikana luonnonmukaisuutta ja ekologisuutta. Anna meidän auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi entistäkin paremmin – ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme tästä

Tutustu suosittelijoidemme kokemuksiin!

Lainausmerkkikuvake

Kuivatuksessa ravintoarvot säilyvät hyvin. Hyötykasvikuivuri on ihan next level -juttu, joka mahdollistaa erinomaisesti suomalaisen sadon keräämisen talteen talvikauden varalle. Ravintoarvot säilyvät hyvin ja maut voimistuvat moninkertaiseksi.

Keittiömestari

Lainausmerkkikuvake

Meille kaikille kuuluvat jokamiehenoikeudet mahdollistavat sienten, marjojen ja kasvien keräämisen. Villi luonto on todellinen aarreaitta, josta saadaan kuivaamalla korkealaatuisia ja ravintorikkaita elintarvikkeita talteen. Orakas-kuivuri on sieni-ihmisen Rolls-Royce.

Hotelli Punkaharjun yrittäjä ja sieniharrastaja

Lainausmerkkikuvake

Ravintolaamme Orakas-kuivuri auttaa säilömään eri sesonkien parhaat tuotteet talteen sekä pienentää ruokahävikkiä, kun ylimääräisiä elintarvikkeita voidaan kuivata myöhäisempään käyttöön.

Ranskalainen Kyläkauppa

Kuivausohjeet kuivurin käyttäjille

Olemme koonneet erilliselle sivulle kuivausohjeita Orakas-hyötykasvikuivurin käyttäjille. Tutustu ohjeisiimme ja ota tarvittaessa yhteyttä. Myös kuivurin käyttöohjeesta on apua kuivauksessa, sillä erittelemme ohjeessa tyypillisiä kuivausaikoja tarkemmin.

Tutustu kuivausohjeisiin
Puhelinkuvake

Me teemme hyötykasvien kuivaamisesta helppoa – tilaa Orakas-kuivuri!

Ota yhteyttä